Minä


Tervetuloa blogiini.


Olen Hanna, reilu 30-kymppinen perheenäiti. Perheeseeni kuuluu avomies sekä 2 
lasta(syntyneet vuosina -12 ja -13.) Asumme Pieksämäellä, talossa nimeltä Villa Pipo. 

Perheen arjen pyörittämisestä jäävän vapaa-ajan vietän ompelun parissa, johon olenkin hurahtanut täysin. Ompeluinnostus sai alkunsa vuoden -13 loppupuolella. Harrastuksen tuloksena oma ja ehkä vähän muidenkin (ystävien, omien ja muiden lasten, sukulaisten..) vaatekaapit alkaa täyttyä aikaansaannoksistani. Jos iltaisin en ompele, niin ainakin selailen kaavalehtiä, luen muiden ompelublogeja, shoppailen uusia kankaita, tai suunnittelen seuraavia projekteja. 

Aiemmat kokemukseni käsitöistä sijoittuu lähinnä kaukaisiin yläaste kässätunteihin. Ompelun saloja olen opetellut seuraamalla lukuisten muiden ompelu/käsityö -harrastelijoiden blogeja, katselemalla kaikenmaailman tutoriaaleja, DIY-ohjeita, oppaita, kirjoja, lehtiä, videon pätkiä ja ihan sitten vain kokeilemalla. Sen verran olen kriittinen, että jaksan purkaa sauman vaikka sata kertaa, jos se ei miellytä silmää. Tai no ehkä kymmenen..      

Halusin avata nyt oman blogin, jossa voin esitellä aikaansaannoksiani, jakaa tietoa, pohtia ongelmia tai ihan vain hehkuttaa onnistumisen ilosta. Alan koota ompeluksiani tänne ensimmäisistä `tekeleistä`lähtien. 
Toivon, että löydät täältä itsellesi jotain mielenkiintoista. Ja koska itsekin olen vielä aika noviisi näissä hommissa, niin mielelläni otan palautetta ja neuvoja vastaan:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti