torstai 2. huhtikuuta 2015

Lomavaatteita osa4, Ruby -jumpsuit

Tässä lomakuvien "pakolliset" rantaotokset.

Pidän aika simppeleistä malleista. Tässä jumpsuitissa pienet yksityiskohdat ovat rypytykset ja itse kangas on jo niin ihanan värinen, etten muuta tähän kaipaakkaan. Ja tätä saa muunneltua vaikka leveän tai punos -vyön kanssa. Tulevan kesän lempivaate!

Tuhraan paljon aikaa netissä mm. kaavojen etsimiseen ja päädyin sitten StyleArc -sivuille. Sieltä löysin tämän Ruby -jumpsuitin kaavan. Kaava-arkissahan ei ole kuin valitsemasi koko, arviosta heitin koon 6, ja ihme kyllä, osui nappiin. Jumpsuitin alaosa on haaremihousumallinen ja lahkeiden suut ovat kapeat. Vyötärölle ommellaan kuminauha.  
Samasta paikasta ostin myöhemmin myös culottes -housujen kaavan, jotka tekevät taas tuloaan. Taitavat olla kevään/kesän hitti, että kyllä ne muotivirtausten tuulet tänne Pieksämäellekin asti puhaltaa:) 

Ohjeen mukaan etu- ja takakappaleiden v-aukkoihin tehdään pelkät käänteet, mutta itse huolittelin ne kaitaleilla. Piti ihan ohje katsoa Ompelun ABC -kirjasta.

Fuksian viskoositrikoon ostin Ikasyriltä. Kangasvalinta oli täydellinen.




Päätin kokeiluna tehdä kapeista trikoosuikaleista punosvyön. Kuvasta vasta huomasin, että jossain kohtaa on mennyt vikaan..Toisessa päässä kuvio on nimittäin erilainen?! Mutta tätä minä yritin:) Solkiosat ostin paikallisesta kangaskaupasta.



9 kommenttia:

  1. Voi noita maisemia, tässä ihan matkakuume tulee! On kyllä upean sävyinen kangas, sopii sinulle hienosti! Haaremihousumalli ei ehkä tunnu ihan minulle omalta mutta nuo yläosan rypyt on tosi kivannäköiset!

    VastaaPoista
  2. Väri tosiaan on täydellinen! Ja asu näyttää niin mukavalta. Tuo yläosan v-pääntie ja rypytykset tekevät tästä kuitenkin naisellisen. Kauniita kuvia taas :)

    VastaaPoista
  3. Kuvasi ovat kyllä kauniita, ja tämä asu sopii täydellisesti sinulle. Ihanan naisellinen ja simppeli, kauniilla tavalla ja pienillä kivoilla yksityiskohdilla.

    VastaaPoista
  4. Ihana hellevaate ja väri todella kaunis. Ihanat nuo etukappaleen yläosan yksityiskohdat, samoin lahkeet ja letitetty vyö. Upeat kuvat jälleen:-)

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia teille naiset ihanista kommenteista! Pitkään kyllä harkitsin koko jumpsuitin ompelemista. Nimittäin kokeilin viime/toissa kesänä vaatekaupoissa monta erilaista jumpsuittia, ja yksikään niistä ei sopinut tai ollut muutenkaan mieleinen. Nyt olen kyllä todella tyytyväinen lopputulokseen ja itseeni, että ylipäätään sain onnistumaan tämän näin hienosti.

    VastaaPoista
  6. Oi, näitä kuviasi katsoessa nousee omeplukuume. On kyllä huomenna saksittava jotain ja surautettava yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ompas mukava kuulla että täällä käydessä inspiraatio iski! Hmm..mitähän mahdoit ommella?:)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Nyt vain odotellaan kesää, että pääsee käyttöön taas:)

      Poista