maanantai 22. tammikuuta 2018

Hohto - The Shining. Osa 1. Danny Torrance



19 kommenttia:

  1. Wau! Siis Wau :)! Menin ihan sanattomaksi, on muuten tosi hieno asu! Ja kuvat kanssa. Noi housujen paikat on hurmaavat, niin tarkkaa työtä. Innolla odotan muita osia ;). Tää oli huikea aloitus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ihanasta kommentista<3 Parisen vuotta minä kypsyttelin ideaa hohto asuista. Itse asiassa pojallehan mun alunperin piti vaan ommella, tulikin sitten puvustettua koko perhe(kaikki asut ei oo kyllä ihan vielä valmiit..). Ois vaan pitänyt vaan muuttaa elokuvan nimeks Torrancen perhe:D

      Poista
  2. Siis mahtavat! Voisin kirjoittaa juurikin nuo samat sanat kuin HannaMi on edellä kirjoittanut. Upea kuvauspaikka! Onko kotoanne? Kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka<3 Kyllä, ihan täällä meillä kotona kuvattu. Ja ihan yhtä sokkeloinen kuin elokuvan Overlook- hotelli..;) Tästä tulikin aika hauska minun ja miehen yhteinen projekti. Katseltiinkin tuossa vähän aikaa sitten elokuva ties kuinka monen kerran. Aina siitä vaan löytää uusia jänniä yksityiskohtia. Saattaa muutama yksityiskohta olla piilotettuna näihinkin kuviin;)

      Poista
  3. Mä yhdyn edellisiin! Menin sanattomaksi! Upea asukokonaisuus. Nuo polvipaikat on kyl niin symppikset ♡ Muutaman kerran jouduin lukeen ennen kuin uskoin, että olet ihan oikeasti värjännyt tumman sinisen päälle vaaleampaa! Pitää pistää korvan taakse nuo värit ja tuo sabluuna! Kiitos vinkistä ♡

    Aivan mieletön muuten tuo maton kuviointi. Mä näen jo itseni kutomassa samanlaista kangaspuilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Johanna<3 Tosiaan, tuon värin kanssa saa olla tarkkana. Jos väri on liian lutrua, se vaan imeytyy villaneulokseen, eikä pintaan jää oikein väriä(keltaisen peittovärin kanssa kävi niin, kunnes sekoitin siihen tönkömpää valkoista). Siitä en muuten tiedä miten tuo väri mahtaa pysyä sitten pesussa:D
      Toi maton kuvio on kyllä upea<3 Mietin sitä kirjontakuvioksikin.
      Tiedätkö, minä nään jo sinut kutomassa tuota mattoa! Sinulta jos keneltä se luonnistuis<3 Oisko tuo kuvio muuten miten vaikea toteuttaa kangaspuilla?

      Poista
  4. No huh huh! Vau mikä setti ja upea kuvausidea! Hohto on omia lemppareita 😊 Jatkoa odotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Hanna<3 Sinunkin lemppareita:) Hohto on kyllä ihanan karmiva elokuva. Aina kun sen kattoo, näkee sen jälkeen viikon painajaisia. Ja silti se pitää kattoo aina uudestaan:D Seuraavassa jaksossa taidan muuten esitellä kaksostyttöjen asut;)

      Poista
  5. Mielelläni kuulisin mikä tarina on otsikon takana, syntyivätkö käsityöt ensin vai idea teemasta? Kauniita yksityiskohtia vaatteissa aivan mahdoton määrä :)

    VastaaPoista
  6. Inspis on tosiaan lähtöisin tuosta Hohto elokuvasta. Se on mun lempparielokuvia ja parisen vuotta sitten elokuvaa katsellessa juolahti mieleen, että voisinpa ommella pojalle samankaltaisen asun, kuin elokuvan Danny Torrancella. Ajatus alkoi sitten rönsyillä..Aloin kuvittelemaan meidän perheen Torrancen perheenä ja meidän talon Overlook hotelliksi..:D Ja ei, en ole tullut hulluksi:D Kiitos Johanna kehuista ja kommentista<3

    VastaaPoista
  7. Mahtavan hieno asu!!! Paljon olet nähnyt siihen vaivaa kaikkine yksityiskohtineen. Hienosti kuvattu myös. Sininen mattokin on tosi makee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Saija kehuista! Itse asiassa oon tässä vähän pohdiskellu, että miten tuon maton kuvioinnin sais toteutettua tilkkupeittona..? Että jos näät jossain tuon kuvioinnin tilkkumallina, niin otan mielellään vinkin vastaan:)

      Poista
    2. Kerron heti! Siksi sen varmaan huomasinkin:)

      Poista
  8. Asu on aivan ihana, painatus onnistunut täydellisesti ja polvipaikat super ihana yksityiskohta. Pitääköhön sinusta inspiroituneena nyt kaivaa omatkin kehyskudontakokeilut esille pitkästä aikaa ❤😃. Kävin juuri siivoomassa ompsun niin nythän sinne olisi taas hyvä levitellä kaikkea 😂. Itsehän en ole tuota elokuvaa nähnyt, joten en näe noita yhteneväisyyksiä vaatteissa, mutta mielestäni tunnistan kyllä upeat ja mahtavat ompelutyöt ja nämähän ovat jälleen sellaiset! Ja siis tuo matto!!! Miten en tajunnut kun oli niistä tilkkujutuista puhetta 😮😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista hirmuisesti<3 Se on muuten jännä miten keskeneräisiä/suunnitteluasteella olevia töitä kasaantuu ompsun nurkkiin ja kasojen alle ja siivotessa tekee sit mitä ihmeellisimpiä löytöjä, kaikkee ei edes muistakaan:D Ei haittaa yhtään vaikket oo nähny elokuvaa..se on kyllä ihan karseeta katsottavaa:D En uskalla sitä edes yksin kattoo, on se niin pelottava. Joo, tuo mattohan on tuttu elokuvasta(tosin siinä eri värisenä) ajattelin et vois jatkaa tuolla elokuva teemalla meille vaikka tilkkupeiton. Miks ei vaikka virkattuna peittona, siihen taitaa ohjeita löytyäkin netistä..kirjontaohjeen on kans nähny. Että saa nyt nähdä mitä loppujen lopuksi tulee tehtyä:D

      Poista
  9. Upea kuvasarja! Mainio näyttelijä ja hieno puvustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirjo ihanista kehuista<3 Pojalle annan kyllä täydet pointsit roolisuorituksesta, oli niin täysillä mukana<3 Kun kerroin pojalle, että saat leikkiä pikkuautoilla ja täytellä labyrintti tehtäviä kuvissa niin uskotko ettei tarvinnut paljoa houkutella mukaan;)

      Poista
  10. Mitenkäs minulta oli mennyt ihan kokonaan tämä postaus ohi. En osaa muuta sanoa, kuin yhtyä aikaisempien kommentoijien kehuihin. Aivan ihana asu suloiselle pojalle! Tuo paita on ihan tosi upea ja miten oletkin onnistunut saamaan aikaiseksi tällaista itse värjäämällä. Minulla ei olisi kyllä tullut mieleenkään kokeilla :) Aivan mahtava asu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä niin harvoin postailen, että ei mikään ihmekään jos lukijoilta menee päivitykset ohi. Pitää kyllä yrittää skarpata tässä.
      Tuosta paidasta..alunperinhän minun piti neuloa se kirjoneuleena. Löysin etsystä siihen ohjeenkin, mutta totesin, et mulla menis siihen hommaan kyllä ikuisuus ja luovutin heti kättelyssä. Sit tilasin tämän neulekankaan, johon oli tarkoitus kuvio tehdä neulalla ja langalla, silmukoita jäljentämällä. No, eipä onnistunut sekään, kangas ei oikein soveltunut siihen. Kolmas kerta toden sanoo, lopulta sitten keksin kokeilla värjäystä. Yllätyin kyllä miten hyvin se onnistu:)
      Kiitos Pizzicato vierailusta ja ihanasta kommentista<3

      Poista