maanantai 22. joulukuuta 2014

Kaverit -mekko

                                                                                            
Kaava: Ottobre 1/2014, Funny Faces, 98cm
Yläosa musta/valk.raidallista trikoota. 
Alaosa Ikasyrin Kaverit -luomujerseytä.
Pääntien ja hihojen kanttaukset violetilla resorilla. 
Helman rypytykseen Framilon joustonauhaa.
Taakse ompelin lisäyksenä pitsivetoketjun ja myöhemmin lisäsin mekon etupuolelle vielä virkatun koristeen. 
Virkkauksesta muuten tulossa myöhemmin oma juttu.                                                                       
Vetoketjuja ostin eri väreissä Forssellilta. Näitä oli myynnissä metritavarana ja mukaan tilasin vetimiä ja stoppareita.
5 kommenttia:

 1. Hienoja vaatteita! Mähän tässä kotona ollessa hurahdin virkkaamiseen melko ankarasti ja siitä on saanu osansa jo sukulaiset ja tuttavatkin.. :)

  VastaaPoista
 2. Ja en kyllä muuten olis uskonu meistä ala-asteella, että me ollaan jotain käsityöhulluja aikuisena.. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! No enpä kyllä olisi itsekkään uskonut, että illat istun ompelukoneen äärellä:D Hieman huvitti ommella eilen illalla..meillä on joulukuusi nostettu pöydälle, ettei lapset revi koristeita. Jouduin virittämään ompelukoneen kuusen alle, kun en muualla pystynyt ompelemaan. Hieno tunnelmavalaistus tuli kuusesta! Muistanko muuten väärin, että harrastatko valokuvausta?? Tarviisin vinkkejä, ja aika paljon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä ainaa tulee kuvattua, vaan on viime vuosina jääny vähemmälle. Tartteis lisätunteja vuorokauteen, että ennättäis tehdä kaikki jutut. Vaan mitäs vinkkejä olisit vailla?

   Poista
 4. Sama täällä, ei kerkee tehä kyllä kaikkee mitä haluais..me siis ostettiin Sonyn digipokkari. Olen yrittänyt opetella käyttämään sitä muullakin kun automaatilla...ulkona saa tosi hyviä kuvia, mutta sisällä..sisällä kun on niin kauhean hämärää näin talvella niin miten minun pitää lisätä valoa?? kokeilin kameran omalla salamalla, ihan kauheita tuli ensimmäisistä, vaikka siinäkin näky joku salaman säätökin olevan..ja vaikka tulisi ihan ok kuva, niin silti on sellainen rakeinen. Haluaisin tänne blogiin sellaisia valkoisella taustalla olevia kuvia. Jos kuvaan valkoista seinää vasten, niin eihän se kuvassa kuitenkaan vitivalkoinen ole. Pitääkö mun rakentaa joku kotistudio vai ihan vaa photoshopata kuviin valkoinen tausta? Vuoden alusta alkais seutuopistolla valokuvauskurssi, mutta en taija keretä, kun töihinkin pitäs palailla hoitovapailta..

  VastaaPoista