perjantai 25. toukokuuta 2018

Hohto - The Shining. Wendy Torrance.



13 kommenttia:

  1. Sä oot kyl niin omaa luokkaasi! ❤ Ihan huippuvaatteet ja kuvat. 🙏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin niin yhtyä näihin Sannan sanoihin. Ihan omaa luokkaa! Ihan omalla levelillä! Upeat vaatteet, niin paljon aivan ihania yksityiskohtia ja niin makiat kuvat.

      Poista
    2. Kiitos Sanna ja Pikku-Akka<3<3 Ihana kuulla teidän kommentteja, kiva jos tykkäsitte:) Jos seuraavaksi teemaksi olen valinnut Madonnan Voguen.. no joo, katsotaan nyt:D Tää oli kyllä tosi hauska ja mielenkiintoinen projekti. Rakastan ompelemista, mutta yhtä paljon tykkäsin kyllä tuosta teeman ympärille rakentelusta, lavasteiden ja elokuvan kohtauksien suunnittelusta ja sehän on aina tietysti positiivista, kun vaatteista tulee käyttökelpoisia ja mieluisia:) Ja mieskin oli tässä ihan kympillä mukana<3

      Poista
  2. Ja mikä tämä mahtava tehdas-kuvauspaikka on? :) Olen katsonut nämä kuvat jo vaikka kuinka monta kertaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä sinulle<3 Nämä ensimmäiset kuvat on Overlook hotellin huoltohuoneesta..tai varastohuoneesta, johon Wendy telkeää Jackin. Toisin sanoen meidän kellarista:D

      Poista
  3. Upeat kuvat!!! Liivimekko on kiva, sopivan erilainen ja personallinen vaate. Vogue onkin mulle tuntematon, mutta varmasti seuraan mukana, jos seuraavaan teemaompeluun ryhdyt. Näitä kuvia on niin hauska katsoa. Samat sanat kuin Pikku Akalla ylempänä, monta kertaa jo katsoin. Aina löytyy uusia juttuja kuvista, Pieksämäen vehnämyllystä alkaen.

    VastaaPoista
  4. Kiitti Johanna😘 Liivarista tuli kyllä kiva. En yleensä noin lyhkäsiä hameita käytä, mut varmasti syksyllä menee paksujen sukkiksien ja pitkän neuletakin kanssa( siihen mulla on jo kaavat ja kankaat valmiina) voidaan sit samistella miehen kanssa😂 eheh, teemaompelut taitaa nyt vähäks aikaa olla tässä. Tuli vaan mieleen, kun mulla odottaa postausvuoroaan yks Voguen kaavalla ommeltu mekko, että haenko kuviin inspistä madonnan vogue musiikkivideosta😂 niin muuten, tuo Pieksämäen vehnämylly tuli mulle ihan yllätyksenä! Huomasin tuon paperipussin ihan sattumalta kellarissa, ja itse asiassa siihen liittyy palanen talon historiaa..
    Kiva jos tykkäsit postaussarjasta, tätä oli niin kiva tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos innostut kirjoittamaan postauksen millaista oli kuvauksissa, niin lukisin kyllä mielelläni. Olisi jännittävää tietää tarinaa noiden kuvausrekvisiittojen takana, miten olet löytänyt esim. sen maton pojan rakettipaidan kuvauksiin vai onko se ollut teillä aina. Millaisia yhtymäkohtia kuvissa on elokuvaan, en ole varmaan kaikkia huomannut, kun elokuvan katsomisesta on jo tovi vierähtänyt.

      Poista
    2. Voi ei, miten multa on mennyt tää ihan ohi! Hitsi..sellainen behind the scenes erikoisjakso ois varmaan ollu aika hauska ja mielenkiintoinen tehdä:D Hohto elokuva on kyllä mielenkiintoinen ja kiehtovalla tavalla tosi outo. Kaikkia `piilovestejä`en ois itsekään hoksannu elokuvasta, mutta nähtyäni Room 237 dokumenttielokuvan, oikeestaan koko Hohto vasta aukeni mulle. Ootko nähnyt tuon dokumenttielokuvan?
      Kyselit tuosta matosta. Mieheni osti sen muutama vuosi sitten meidän takkahuoneeseen tämmösestä paikasta kun rug couture.com. Halusi nimenomaan samanlaisen kun elokuvassa, toisin valitsemillaan väreillä. Että siitä tää idea sitten alunperin vissiin lähtikin:D

      Poista
  5. Ihan uskomattoman upeat asut! Olet kyllä tosiaan aivan omaa luokkaasi! Kaikki nuo kauniit yksityiskohdat, kauniit materiaalivalinnat - ja ihan kaikki! Ja upeat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos miljoonasti<3 Kiva kun kävit kurkkimassa:)

      Poista
  6. Oi mitä vaatteita ja kuvia, kuin suoraan muotilehdestä!!! Sininen mekko on niin ihana ja sopii täydellisesti punaisen kanssa. Wautsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Saija<3 En nyt tiedä tuosta muotilehdestä..:D
      Kaikki ei mennyt ihan käsikirjoituksen mukaan, mutta ei sen niin väliä. Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän pakettiin:)

      Poista