lauantai 9. kesäkuuta 2018

Frillamekko Vimman Letistä.

Meidän vanha, kannettava tietsikan rousku on jo pidemmän aikaa käynyt hitaanlaisesti. Tuuletinropelit huutaa hoosiannaa ja rantapallo pyörii ruudulla jokaisella kursorin liikautuksella kuin kesällä konsanaan. Yritin saada koneeseen eloa siivoamalla tiedostoja ja poistamalla arkistoista lähemmäs 4000 valokuvaa, mutta eipä siitä ollut paljoa apua. Ehkä on hyvä hetki kiikuttaa kone naapurikaupungin huoltoliikkeeseen, ennen kuin tapahtuu jotain peruuttamatonta..   


Tuntosarvet:D
Suursiivouksen yhteydessä löysin muutamat otokset tästä Gugguun tyylisestä frillamekosta, joka ompelin viime vuonna joululahjaksi ystäväni tyttärelle, tai tyttäreni ystävälle, kummin vaan:)

Mekko on ommeltu My Childhood Treasures Elise kaavalla muutamin muokkauksin. Tiputin vyötärösauman lantiolle, suoristin yläosan sivusaumoja, lisäsin lantiolle aavistuksen väljyyttä sekä ompelin alaosan tupla frilloilla. Vimman Lettitrikoo pala ei yksinään riittänyt koko mekkoon, joten yhdistin yläosaan harmaata trikoota. Yksivärinen tasapainottaakin kivasti kokonaisuutta ja tuo sydämenmallisen leikkauksen paremmin esiin. Mekosta tuli reilun kokoinen, mutta parempi sekin kuin että liian nafti. Jospa mekosta ois näin pidempään iloa:)

Tällä erää tällainen pikapostaus. Seuraavaksi sitten vähän kesäisempiä juttuja, joko kukikkaisten kesäpaitojen, mekon tai Diy-eurolavasohvien päällisien muodossa. 
Ihanaa alkanutta kesää kaikille ja kiitokset vielä mielenkiinnosta ja ihanista kommenteista, joita olitte jättäneet Hohto postauksiin<3     

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva leikkaus mekon miehustassa! :) Ja kaunis on mekko kokonaisuudessaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Pikku Akka! Ihana kun kävit kylässä ja jätit kommenttia<3 Tuolla My childhood treasuresilla on kyllä monta kivaa kaavaa, joita tekis mieli testata:) Saas nähdä millon ennättää..on taas niin paljon kaikkee mitä haluis tehdä:)

   Poista
 2. Aivan erityisen ihana mekko :) Pidän kovasti tuosta etukappaleen yläosan leikkauksesta <3 Pitkästä aikaa minäkin täällä :D. Mukavia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä oli ihana yllätys, ihana kuulla sinusta Kanneli<3 Kävinkin tuossa aiemmin pikaisesti lukasemassa postauksesi, tulen sit uudestaan piipahtamaan blogikierroksella:) Tosi kiva kun käyt välillä blogin puolella huikkaamassa kuulumisia:) Mulla tahtoo venyä postausvälit, mutta en oo ottanu blogin pitämisestä mitään stressiä, raapustelee silloin kun ennättää, huvittaa ja jaksaa:) Lähinnä siis lueskellut muiden blogeja:) Mukavia hetkiä sinulle harrastuksen pariin ja mukavaa kesää!

   Poista