keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Monster Trucks

Tänään se löytyi, nimittäin collegehupputakin kaava itselle. Olin etsiskellyt jo pidemmän aikaa kaikkia vaatimuksiani täyttävää kaavaa ja löysin sellaisen selailtuani netissä. Kaava on siis Burda 6847 ja tilausta kehiin Kankaita.com:ssa. Nyt odotellaan kaavaa ja Majapuulta tilaamaani Jääkukka -luomujoustocollegea. Burdan kaavat yleensä eivät ole tuottaneet pettymyksiä, toivottavasti ei tälläkään kertaa. Harvoin on tarvinnut muokkailla enempiä, ainakaan yläosien suhteen. Lisäilen projektin tuonne ompelulistalle kunhan ehdin.   
Jatketaan joululahjapaljastuksilla..


Joululahja #5 
Monster Trucks

Nämä kaksi päheetä paitaa ompelin kummipojalleni ja hänen pikkuveljelleen.

Tämä raglanpaita on ommeltu Ottobre -kaavalla 6/2014, Reindeer Herder. Koko 122cm. Lasten Taikamaahan oli jokin aika sitten tullut lisää tuota Monster Truck -trikoota. Edellisellä kerrella oli keretty myydä loppuun ja jäin ilman. Tällä kertaa tilasin sen verran, että omalle pojallenikin saan ommeltua jotain kivaa.    
Kyynärpaikoissa "ruutulippu"-trikoota, Kestovaippakaupasta ja Valtameri -resori Käpyseltä.
Kyynärpaikkojen ompeluun kokeilin ompelukoneen hunajakenno-ommelta, ihan ok, mutta ei niin hyvännäköinen kuin peitetikkikoneella tehty.Joululahja #6


Kaava Ottobre -lehdestä 4/2014, Wood Button, 152cm.
En halunnut tehdä kahta ihan samanlaista paitaa, joten käytin osaan paidasta kaapista löytämääni, aikoja sitten Mussukalta ostettua liekkitrikoota. Käy tähän paitaan kyllä mainiosti. Monsterikankaan säästämiseksi tein takakappaleen ja hihansuut mustasta trikoosta. 
Alkuperäisen ohjeen mukaan tähän tulisi oikeat napit, mutta koska minulla noita neppareita on paljon ja halusin päästä helpommalla, päädyin neppareihin. Tähtinepparit ostettu 3exteriltä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti