keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Säkkituoli

Seuraavaksi mietinnässä oli tyttären huoneeseen jonkinlainen sohva tai nojatuoli, jossa olisi mukava löhöillä ja peuhata. Huone ei ole kovin iso, niin sen täytyi olla helposti siirrettävä ja sopivan pieni. Netissä etsiskellessä ideoita, silmiin osui Finnish desing shopin sivuilla My rest -säkkituoli. Ja hintaahan tuolla oli vain 731€, ihan ei mahtunut kyllä budjettiin..Päätin siis yrittää itse tehdä samantyylisen, mutta pienemmän version. Hetken aikaa taas netissä pyöriskellessä, löysinkin valmiin ohjeen lasten säkkituoliin kangaskarusellin  blogista. Helppo ohje!

Tarvikkeet:
-Päälliskangas Marimekon Siirtolapuutarha, Sanimari                    
-Sisuspussi hieman vahvempaa lakanakangasta, Blue Velvet
-Styroxrae, Tampereen vaahtomuovi 
-Vetoketju, Tohmantikki    

Säkkituoli koostuu siis kahdesta pussista. Irrotettavassa päällisessä on vetoketju pystypäädyssä, näin sen saa irroitettua helposti pesuun. Sisuspussi tietenkin täytetään styroxrakeilla. Ahdoin rakeita ehkä hieman liikaa, mutta käytössä varmasti vähän litistyvät.
2 kommenttia:

  1. Ihan huippua päästä seuraamaan tätä Blogia! �� Upea H:n huone ja noita säkkituoleja itsekkin katellut mutta jäänyt kauppaan vielä toistaiseksi. Jospa itsekkin osais..

    VastaaPoista